sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Gluteeniton tonnikalapiiras

Tänään tuli tehtyä gluteenitonta tonnikalapiirakkaa.
Kaikennäköisiä reseptejä kävin läpi, mutta sitten 
Kaivoin kaapeista mitä sieltä sattui löytymään.
Tuli kyllä herkullinen ja sen takia pitikin laittaa 
ohje talteen jotta saa tehtyä samanlaista toistekin.
                      Tonnikalapiiras
Pohja:
125g voita
3 dl riisijauhoa
1 kananmuna
Nypi riisijauho huoneenlämpöiseen voihin ja lisää sitten kananmuna joukkoon.
Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan, myös reunoille

Täyte:
2 prk tonnikalaa
1/2 pussia hernemaissipaprikaa
n. 2 dl juustoraastetta ( laitoin emmental, antoi makua)
1 prk ranskankermaa
1dl maitoa
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
Ripaus valkopippuria

Valuta tonnikala ja aseta piirakkapohjan päälle.
Lisää päälle myös hernemaissipaprika
Sekoita kulhossa juustoraaste, ranskankerma, maito,
Kanannunat, suola ja valkopippuri
Kaada seos piirakan päälle.
Paista 200 astetta n. 35 min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti